Dančí maso je oproti divočáku jemnější maso a libovější konzistence, přirovnáním k masu hovězímu. Doporučuji servírovat studené doplněné o červenou cibuli s dobrým kvasovým chlebem. Ovšem i ohřátý s těstovinami je velmi chutný.
Zvěřina pochází z volné přírody z CHKO Kokořínsko.
Objem: 0,42 l
Složení: maso z daňka, vývar, dusitanová solící směs (jedlá sůl, konzervant E250), směs koření
Skladování: 2-7 °C
Trvanlivost: 2 měsíce
Země původu: Česká republika
Baleno v: sklo
Bez plastového obalu: Ano
Bez lepku: Ano
Bez laktózy: Ano
Přídatné látky: E250 – Dusitan sodný
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Bez vajec: Ano
Adresa sídla prodejce:Nosálov 34
277 35 Nosálov
IČ: 45899657DIČ: CZ7212270901Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku