Poctivá klasika české kuchyně – koleno z přeštického černostrakatého vepře se vyznačuje výraznou chutí a šťavnatostí díky přirozenému prorostu masa a tuku. Při pomalém pečení se krásně rozpadá, kůže se dá vyškvařit do křupava a maso zůstává křehké a voňavé.
- Ideální na pečení i vaření.
- Tradiční české plemeno – přeštický černostrakatý vepř.
- Maso s plnou chutí, vyzrálé přirozeným způsobem.
Koleno z přeštíka je skvělé na pomalé pečení na pivu, klasickou českou hospodskou specialitu, ale i na vaření do polévek a vývarů.
Hmotnost: min. 1 000 g
Skladování: 0-7 °C
Země původu: Česká republika
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 4 dny
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Ing. Lucie Hladká Adresa sídla prodejce:Mlýnská 31
683 33 Brankovice
IČ: 19281935DIČ: CZ9655244192Fyzická osoba zapsaná v živnostenském rejstříku