VYSTAČÍ NA 10 KG OVOCE
Tento přírodní pektin z citrusů používáme při přípravě našich džemů.
Recept na výrobu džemu: pro výrobu budete potřebovat 7-10 g pektinu na 1 kg ovoce (podle toho, jak ovoce přirozeně želíruje). Pektin smíchejte se 3-4 lžičkami cukru, přidejte k již předem rozvařenému ovoci a povařte cca 5 minut. Dle chuti a kyselosti ovoce přidejte 300-500 g cukru.
Hmotnost: 100 g
Složení: citrusový pektin práškový 100 %
Skladování: +5°C až 25 °C
Trvanlivost: 1 rok
Baleno v: ČR
Přídatné látky: E440 – Pektiny
Alergeny: Neobsahuje alergeny
Bez přidaného cukru a sladidel: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Horňácká farma s.r.o. Adresa sídla prodejce:Hrubá Vrbka 253
696 73 Hrubá Vrbka
IČ: 27697061DIČ: CZ27697061Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 52630 u Krajský soud v Brně