Pod karamelovou krustou se ukrývá dokonale křupavé duo oříšků v BIO kvalitě - sladké mandle ze Španělska a kešu z Vietnamu. Sladké tóny karamelizovaných oříšků vyvažuje špetka slanosti, kterou pocítíte na závěr. Slaný nádech jim propůjčila vzácná mořská sůl Fleur de Sel neboli Solný květ. Oproti kamenné soli se sbírá ručně a nikoliv těžbou. Je nerafinovaná, méně slaná a zvýrazňuje chutě ostatních ingrediencí.
Víte, jak vzniká unikátní sůl Fleur de Sel?
Mořská sůl Fleur de Sel vzniká přirozeným působením moře, slunce a větru. Slunce nejprve vypaří mořskou vodu a vznikají koncetrovaná solná jezírka, ze kterých farmáři ručně sbírají sůl. Finální produkt není rafinován ani chemicky čištěn.
Výrobce: NATU
Hmotnost: 170 g
Složení: 36,7 % mandle* (Španělsko), 36,7 % kešu* (Vietnam), třtinový cukr hnědý* (Paraguay), mořská sůl Fleur de Sel. *BIO, **BIO a Fair trade
Může obsahovat stopy: arašídů, sóji a sezamu
Skladování: v uzavřeném obalu na suchém místě, při pokojové teplotě
Trvanlivost: 3 měsíce
Vyrobeno v: ČR
Certifikace: BIO
Bez plastového obalu: Ano
Přídatné látky: Bez Éček
Alergeny: 8 - Skořápkové plody
Energetická hodnota na 100 g/ml: 548 kcal
Tuky: 36 g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 5 g
Sacharidy: 39 g
- z toho cukry: 30 g
Vláknina: 5 g
Bílkoviny: 14 g
Sůl: 0,46 g
Adresa sídla prodejce:Žatecká 41/4
110 00 Praha 1
IČ: 05669561DIČ: CZ05669561Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 268699 u Městský soud v Praze