Syrový, nefiltrovaný, nezahřívaný, přírodní a RAW.
Jablečný ocet JENTY je vyráběn přirozeným kvašením jablek bez jakýchkoli přídatných látek. Kameninové nádoby na kvašení a skleněné na skladování nejsou sířeny. Takovýto ocet má přirozeně neomezenou trvanlivost. Při delším uskladnění se doporučuje zamezit přístupu vzduchu (lahev naplněná až po víčko) a skladovat ocet v chladu a temnu. Usazeniny či kal nejsou na závadu, jsou přirozenou součástí nefiltrovaného produktu.
Jablka na výrobu jablečného octa pocházejí z ekologicky čistého prostředí a nejsou nijak chemicky ošetřena. Sběr, třídění a zpracování jablek je prováděno ručně.
Divoký jablečný ocet je vyráběný z celých jablek. Obsahuje matečnou kulturu (tj. sedlinu), která se v podobě slizovaté blanky může i nemusí znovu vytvořit ve vaší lahvi.
Jablíčka sbíráme z pod stromů, na kterých si rostou bez povšimnutí člověka - tudíž i bez zásahu jakýmikoli postřiky v době dozrání. Popř. nakupujeme uskladněné přebytky ze zahrádek - taktéž bez zásahu jakýmikoli postřiky. Veškerá jablka pocházejí jak jinak než z Opavy a okolí.
**Kyselost octa - max. 2 %. ** Vyrobeno v letošním roce (2019).