Odchovanec české aquaponické farmy není žádná konzerva. A to ani v tomto praktickém provedení. Maso bylo začerstva upraveno tak, jak se na moderní kuchyni sluší - citlivým tepelným zpracováním pod 95 °C. Díky tomu si ho můžete dát jen tak s bagetkou, ale i dovařit ve vlastní režii.
Tato delikatesa má díky máslu jemnou a nasládlou chuť. Je ideální pro všechny, kteří neholdují výraznému koření a pikantnosti.
Hodí se na topinku, jednohubky a jakékoliv pečivo, do salátů, omáček, pomazánek nebo jen tak přímo na lžičku.
Produkty aquaponie čerpají ze symbiózy živočichů a rostlin - ryb chovaných v čisté vodě na jedné straně a na straně druhé salátů či bylinek živených vodním roztokem přírodního hnojiva. Za přispění moderních technologií, které každé plodině či rybě připravují co nejpřirozenější klima, se daří dosáhnout vysoké produkce potravin natolik kvalitních, že za nimi zaostává jak konvenční zemědělství, tak i mnohá produkce s označením BIO.