Čerstvě nadojené mléko s obsahem tuku minimálně 3,8 % prochází pasterizací a za pomocí tradičních výrobních postupů z něj vyrábíme velmi oblíbený sýr Curds.
Po výrobě se sýr ručně krájí na cca 1 cm kostičky, dochutí solí a ihned plní do vakuových sáčků.
Je jedinečný svou chutí a konzistencí.
Konzumovat se dá jako takový, ale je speciálně vyráběný k rozpékání( např. na těstoviny, zapečené brambory, pizzu atd. ).
Vhodný i jako přísada do salátů a nebo nakládání.
Martinova Bio Farma, dříve pod názvem Bemagro, vyrábí kvalitní BIO mléko od svých kraviček, které spásají nekonečné pastviny v podhůří Novohradských hor v jižních Čechách. Jedná se o certifikovaný BIO výrobek z ekologického zemědělství. Harmonie mezi přírodou a zemědělství, to je naše poslání.