Naturálně zpracovaná káva pražena na espresso s chutí povidel, muškátového oříšku, marcipánu, třešní a s náznakem badyánu. Káva má střední krémové tělo.
Původ: Farmář Jose Antonio Salaverria vlastní tři hlavní oblasti plantáží kávy kolem sopky Santa Ana v Salvadoru, nejstarší z oblastní plantáží je El Molino (dále pak Santa Rita a San Francisco). Farmy v El Molino jsou staré asi 100 let, rodina koupila starý mlýn s okolními farmami před 80 lety.
Proces zpracování: Nejzajímavější na kávě z rodiny Salaverria je celková kvalita sběru. Lpí na sběru sytě krvavě červených třešní s jednotnou barvou. Vzhledem k objemům, které produkují, je to docela úžasné! Naše káva je namáčena přes noc po dobu 10 hodin, protože tím získá ještě lepší výslednou chuť, je jasnější a čistší. Poté se káva suší na hliněné terase po dobu až 15 dnů nebo na vyvýšených konstrukcích na slunci nebo ve stínu. Celých 60 % produkce kávy je s certifikací Rainforest. Rodina celkově velmi podporuje své zaměstnance, okolní školy, zdravotní systém a charitu pro místní komunitu.