Promytá káva odrůdy Castillo pražena na espresso s chutí hroznového vína, jablíček, čokolády a karamelu.
Původ: Juan Saldarriaga je mladý farmář, který v roce 2012 převzal dvě rodinné farmy - El Encanto a Claudina. Každá má zhruba 60 hektarů, ale dohromady je pouhých 42 hektarů osázených kávovníky. Ostatní plochu tvoří les a přírodní rezervace. El Encanto je farma nacházející se v nadmořské výšce kolem 1600 metrů nad mořem ve městě Bolivar v Antioquii a v současné době kávovníky zabírají 26 hektarů plochy. Pěstují se zde především odrůdy Castillo a Colombia, ale například také Bourbon či Geisha. Sklizně probíhají v průběhu září až ledna.
Proces zpracování: Na farmě je vždy osoba, která se stará o sběrače a kvalitu sbíraných třešní. Káva se sbírá po blocích a odděluje se, aby zůstaly rozděleny různé kultivary. Před sušením procházejí třešně extra důkladným ručním tříděním. Po důkladném roztřídění se třešně namočí do vody. Naše káva byla fermentována 98 hodin před samotným zpracováním a každých 6 hodin důkladně opláchnuta studenou vodou. Na farmě mají čtyři různé možnosti sušení. Tradiční mechanickou sušičku, mechanickou sušičku za studena, tzv. africké postele (vyvýšené konstrukce) v parabolické sušičce a africké postele ve stínu. Způsob sušení vybírají podle druhu kávy a také podle množství, které je třeba usušit. Samotné sušení zabere 20 až 30 dní.