Jeseter je typický svým dlouhým “krtčím nosem” a absencí šupin. Neproslavil ho však vzhled, ale především jeho jikry, neboli kaviár. Jeho maso je obzvláště jemné, nasládlé a téměř bez kostí. Lze připravit vcelku, ale u větších ryb doporučujeme říznout na steaky či filety. Buďte krativní a vykouzlete hostinu pro celou rodinu!
Proč jsou naše produkty tak skvělé?
Ryby pocházejí z ekologického aquaponického chovu, který využívá přirozených procesů recirkulace vody mezi rybami a rostlinami. Žijí v přirozeném čistém prostředí bez vnějších vlivů. K chovu přistupujeme eticky, rybám nejsou podávána žádná antibiotika a žijí v prostředí bez stresu. Aquaponický chov ryb nijak nezatěžuje životní prostředí.
Chcete rychle a jednoduše ochutit rybu či rybí pokrm? Použijte skvělou Rybí Bujónku.