Na Scuku máme cookies, a to nejen ty od našich pekařů
Jako většina webů využíváme tzv. soubory cookies. Tyhle cookies nekřupou, ani nedrobí, ale moc se nám hodí. Umožňují nám totiž sledovat, jak Scuk.cz využíváte. A to nám pomůže posunout se zase o kus dál. Díky vašemu souhlasu se zpracováním cookies můžeme navíc přizpůsobit i obsah webu a zobrazovat vám nabídku služeb a produktů tak, abyste si ji vychutnali co nejvíce. Přečtěte si, jak nakládáme s vašimi daty.
321 Kč
535 Kč/kg
Tento produkt je momentálně nedostupný. Napište nám na chat, rádi pro vás zjistíme víc.
BIO
Nedostupné

Nejjemnější maso z předního běhu, známé jako „hovězí ramínko”, anglicky „shoulder clod”. Jedná se o sval nad lopatkou zvířete. Hovězí vysoká plec je univerzální kousek masa vhodný na pečení, dušení či na kostky krájený do gulášů a ragú.

Díky své velikosti je velká plec výborným řezem na závitky a rolády. V Americe, pod názvem „shoulder clod”, potkáte tuto partii také ve steakových úpravách. Rozhodnete-li se pro minutkovou úpravu, doporučujeme vydržet a maso steakovat až před vypršením expirační doby, do kdy ve vakuovém balení stále zraje a křehne. Skladujte pak při teplotách do 3 °C.

Po otevření ihned spotřebujte.

Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.

Hmotnost: 600 až 800 g
Skladování: 1-7°C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dnů
Vlastní chov: Ne
Vlastní porážka: Ano
Prodejce na Scuk.cz: Farma Rudimov s.r.o.
Adresa sídla prodejce:
Rudimov 105
763 21 Rudimov
IČ: 01449320DIČ: CZ01449320
Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 78162 u Krajský soud v Brně