Pepř z kambodžské oblasti Kampot je považován za jeden z nejkvalitnějších pepřů světa, a tak k němu také přistupujeme. Součástí této zvláštní péče je jeho balení do luxusních skleněných českých zkumavek a dřevěných boxů, které podtrhují jeho výjimečnost a díky kterým se jedná i o skvělý dárek. Sklo se stará o dokonalé uchování veškerého charakteru svého obsahu, konkrétně zrn rudého pepře z kampotských plantáží.
Jedná se o tu nejvytříbenější selekci nejzralejších červených pepřových zrn, které doslova přetékají sladkou fruktózou a intenzivní ovocnou vůní. Zrna jsou po sběru sušena na slunci, a tím slupka pepřové kuličky dostává svou charakteristickou krabatou strukturu. Pepřová zrna exportovaná na váš stůl pocházejí z produkce malých rodinných farem, které k pěstování pepře přistupují s poctivostí a tradičními postupy, které jsou v této oblasti využívány po stovky let. My od nich pepř vykupujeme za co nejférovějších podmínek. Zrna si v průběhu exportu procházejí několikanásobnou selekcí, která zaručuje, že se na váš stůl dostává ta nejautentičtější chuť a vůně z Kambodže. Chuť i vůně jsou v tomto případě nesrovnatelné s klasickým pepřem, který je k dostání v supermarketech. Je výrazná, bohatá, a přesto delikátní a jemná. Navíc je pepř z Kampotu unikátem, který v klasickém obchodě rozhodně nenajdete. Díky vysokému obsahu fruktózy, která dává rudému pepři intenzivní chuť ovoce, lze s tímto pepřem experimentovat při pečení či míchání drinků. Dokonale s ním podtrhnete chuť ryb a také světlého masa drůbeže. Oproti klasickému červenému Kampotskému pepři je mnohem více intenzivní.
Součástí balení je brožura Příběh nejlepšího pepře na světě s certifikáty pravosti a informacemi o Kampotském pepři.