Se šípkovou nebo se zelím? Rozsekneme to za Vás! Špikovaná kančí kýta s hutnou a lahodnou šípkovou omáčkou je oblíbenou klasikou české kuchyně, se kterou rozhodně nešlápnete vedle. Doporučujeme podávat s houskovým nebo karlovarským knedlíkem a zavařeninou dle vaší chuti.
Obsahuje 2-3 porce.
Hotové sterilované jídlo, bez konzervantů a chemie. Zvěřina se značkou Baroque maso pochází z českých udržitelných honiteb a je zpracována našimi řezníky.
Návod na přípravu: ohřejte obsah naší skleničky na pánvi nebo v povolené sklenici ve vodní lázni či v mikrovlnné troubě bez víčka. Průběžně míchejte a ohřívejte, dokud jídlo nemá konzumní teplotu.
Výrobek dodávaný ve vratném obalu: Obal není zálohovaný, ale až výrobek spotřebujete, můžete jej po domluvě se svou Organizátorkou vrátit umytý na výdejní místo. Naši řidiči při předání nového zboží čisté obaly převezmou a následně je vrátíme zpět výrobci, kde vše znovu využijí. Tímto krokem nám pomůžete šetřit životní prostředí. Vrácení obalu však není povinné.