Vepřový ořez je vhodný k pečení, na mleté maso i do guláše.
Zavakuované maso od zvířat z farmářského chovu může mít po vybalení specifickou vůni. Ta je zcela přirozená a vzniká zráním masa v obalu. Pokud byl obal neporušený, není tato vůně nijak na závadu. Po vybalení doporučujeme nechat maso chvíli vydýchat.
Hmotnost: 900 až 1 000 g
Složení: BIO vepřové maso
Skladování: 0-7 °C
Země původu: Česká republika
Certifikace: BIO
Minimální trvanlivost ode dne doručení: 5 dnů
Vlastní chov: Ano
Vlastní porážka: Ne
Prodejce na Scuk.cz: Horňácká farma s.r.o. Adresa sídla prodejce:Hrubá Vrbka 253
696 73 Hrubá Vrbka
IČ: 27697061DIČ: CZ27697061Společnost zapsaná v obchodním rejstříku pod sp. zn. C 52630 u Krajský soud v Brně