Řeznictví a uzenářství Antonín Matek

Tradiční maso a uzeniny z Polabí

Tradice našeho řeznictví sahá už do roku 1548, od kdy je v městské kronice v Kostelci nad Labem datována zmínka o řeznickém rodu Matků. Od té doby fungovala v tomto objektu řeznická výroba a vystřídalo se tu mnoho generací Antonínů Matků. Našim základním cílem je udržet klasickou uzenářskou výrobu založenou na tradičních technologických postupech. Firma má vlastní jatky a veškeré hovězí a vepřové maso je od místních farmářů. Vyrábíme sortiment šunek nejvyšší jakosti, zabijačkové pochoutky, speciality na gril a vynikající trvanlivé salámy a klobásy.

Staňte se Organizátorem společných nákupů a založte si Nákupní skupinu

Hledáme nadšence, kteří lokální dobroty rozšíří do svého okolí. Pomůžete nám?

jako Organizátor společných nákupů získáte 7,5 % z hodnoty každé objednávky

díky společné objednávce nakoupíte za férové ceny a získáte dopravu zdarma