Náplavní 5, Praha 1, Česká republika,

The Real Meat Society

Špičkový podnik, ze kterého jsme nadšení. Udělejte si výlet! Čekejte naprosto vyrovnaný výkon. Nenašli jsme slabé místo. Více…

Nejlepší na Scuku

Luxusní ceny

Spokojení návštěvníci

Ukázat na mapě

Popis podniku

Řeznictví specializované na maso z pečlivě vybíraných chovů malého rozsahu. Podnik provozuje Paul Day — šéfkuchař pražské restaurace Sansho. Speciality podniky — české dry aged hovězí, Přeštíci, domácí klobásky a řezničina v britském stylu.

Recenze

Michala
5/5

V pražském kontextu unikátní řeznictví, které klade důraz na český původ masa a hlavně způsob, jakým je se zvířaty zacházeno. Doporu...

 
Liba_Libova
5/5

O této prodejně umím mluvit pouze v samých superlativech – TRMS je pro mne naprostá špička mezi českými řeznictvími.

 
Scuk blog

Co si trochu osladit život nebo jarní smoothie? 🍓Zkuste to třeba...

22. březen 2018

Ochutnejte čerstvé těstoviny od Pasta Fresca 🍝👌 Link v biu...

21. březen 2018

Právě začínáme oslovovat blogery, foodies a jiné nadšence do...

19. březen 2018