Petrská 25, Praha, Česká republika,

Sansho

Dobrý podnik. Neváhejte vyrazit! Nebýt průměrného prostředí, pějeme chválu na servis a kvalitu ještě radostněji! Více…

Velmi dobrý podnik

Průměrné ceny

Spokojení návštěvníci

Ukázat na mapě

Popis podniku

Vybojovaný podnik šéfkuchaře Paula Daye, který dříve vařil například v michelinském Nobu v Londýně. Na Prahu mimořádně svěží koncept – neformální prostředí a důraz na původ a kvalitu surovin, který není pouze prázdnou deklarací. Připravte se, že u stolu budete sedět s dalšími spolustolovníky. V létě je v provozu malá zahrádka. Podnik je v záběhu — zajistěte si místo telefonickou rezervací (i na oběd).

Sansho se probojovalo i do našeho speciálního výběru — Skrz talíř až do kalhotek.

Recenze

Hedvika
3/5

Nemohu si pomoci, asi jsem čekala příliš. Návštěva Sansho byla fajn, ale wow-efekt u mě prostě nenastal.

 
Dv
4/5

Sansho je velmi inspirující podnik, který strávníky dovede vytrhnout ze stereotypů svým přístupem ke stolování i skvělým snoubením c...

 
Disfrutka
4/5

Návštěva Sansho, kde se stoluje ve smyslu „common dining“, je čerstvý závan nového přístupu, který přivádí k životu pravidlo, že v j...

 
Karlička
4/5

Sansho doporučuji kvůli samotnému jídlu, kvůli kombinaci nádherně překvapivých chutí, kvůli dobře zpracovanému masu, kvůli lahodné m...

 
sváča
4/5

Sansho představuje osvěžující koncept, sezonní jídlo s nápadem, jednoduchý interiér a ochotnou obsluhu… i když je zaměřené hlavně na...

 
Kačka Žvýkačka
4/5

Wow, wow, wow, pokud jste hledači wow efektu, jako někteří nejmenovaní scukaři, je pro vás Sansho jednoduchá a jasná volba sezóny, m...

 
Scuk blog

3x ven za jídlem – Praha, Tábor a Brno volají!

30. červenec 2014

Nachmeleno: Čas lehkých piv je tu

14. červenec 2014

Kde jíst v Holešovicích? Zkuste tyhle dva nové podniky.

23. červen 2014